Билјард штека “Cuetec CMF-1 XL”, сребрена

2,900 ден

– Изработена од селектирано дрво
– Премачкана со лак, за заштита од влага
– 13мм кожна капица
– Метална ферула
– Тежина: потешка од другите стандардни штеки, 700гр
Должина: Подолга од другите стандардни штеки, 155см
– Едноделна
– “Veltex” зафат на долниот дел, за заштита од потење на раката
– Идеална за комерцијална употреба, посебно за клубови

Шифра: 1531