Билјард штека “Classic Vulcan-5”

3,200 ден

– Изработена од јаворово дрво
– Ферула изработена од посебен високотехнолошки материјал, должина 15мм
– 6 слојна капица од 12 мм
– 5/16×18 зглоб
– Челичен спој
– Црн 3Д зафат
– Сјаен лак
– Боја: црно-сина
Шифра:1627