Билјард штека “Classic Strike Q2”

3,700 ден

– Елегантен дизајн
– Модел 2021
– Изработена од дрво од јавор
– Лак за заштита од надворешни влијанија
– Одлични перформанси
– Кожна црна 13мм капица
– Црн зафат (grip) изработен од синтетичка кожа
– Тежина 560гр.
– Должина 147см

Шифра: 1382