Билјард штека “Classic Speed-8”

5,200 ден

– Врвен квалитет по одлична цена
– Уникатен специфичен дизајн
– Изработена од рачно обработено дрво
– Обвивка со црн ленен конец
– Шест слојна кожна капица
– Премачкана со лак отпорен на надворешни влијанија и гребење
– “Uni-Loc” технологија
– Полиран спој од челик
– Штитници на навоите
– Тежина 560гр
– Должина 147см

Шифра: 1423