Билјард штека “Classic Lotus CL-1”

3,100 ден

– Изработена од јаворово дрво
– Повеќеслојна капица од 13 мм
– 5/16×18 зглоб
– Ирски ленен зафат
– Тежина: 539 gr.
– Должина: 148 см.
Шифра:1623