Билјард штека “Classic Jump CLJ-4”

2,400 ден

– Изработена од високо квалитетно пресувано дрво од јавор
– Модел 2020
– Ферула изработена од јаглеродни влакна
– Капица фенолик 14мм

Шифра: 1265