Билјард штека “Classic Crush TBC-33”

5,600 ден

– Рачно обработен горен дел од високо квалитетно дрво
– Дизајн 2022 со додатоци на пониклувани прстени
– 6 слојна 13мм кожна капица
– Ирски ленен конец во црна боја
– Штитници за навојот
– Должина: 147см

Шифра: 1501