Билјард штека “Classic Champion L-1”

3,600 ден

Моделите на Classic Champion имаат извонредно добар сооднос цена-перформанси и модерен дизајн.
– Изработена од тврдо канадско јаворово дрво
– Повеќеслојна капица од 13 мм
– 5/16×18 зглоб
– Црно-бел ирски ленен зафат
– Тежина: 567 gr.
– Должина: 147 см.
Шифра: 1590