Билјард штека “Classic Blacky CLB-1”

1,900 ден

– Изработена од тврдо дрво
– Цврста ферула
– Кожна капица 13мм
– Одлична за клубови, за комерцијална употреба
– Должина 146цм

Шифра: 1257