Билјард/терпезариска маса “Vancouver”

141,000 ден

– Изработена од полно дрво
– 19мм плоча за играње
– Челична конструкција
– Прилагодливи ногари за висина
– Плоча од 2 дела, со посебно место за чување
– Спунтови К66
– Масивна и стабилна рамка со посебен простор за складирање на топките
– Вкупна тежина 280кг
– Димензии: 215 x 122 x 82см
– Премиум квалитет

Различни комбинации на бои на конструкција и чоја.

📎Во цената не вклучена монтажа која изнесува околу 8.000 ден во зависност од локацијата на масата. Бесплатна испорака до Вашиот дом.

Рок на испорака: 24 дена од потврда на нарачка