Билјард маса “Sydney 7ft”

57,800 ден

Билјард масата “Sydney” е комбинација на спортски дизајн со одлични карактеристики. Лесно се монтира и е идеална за домашна употреба. Има единечна водоотпорна плоча изработена од високо квалитетна 18 мм иверица на која е монтирана супер брза чоја која овозможува долго користење.
Ногарите се прилагодливи по висина како би се постигнала перфектна рамна површина.
Бидете во тренд и дозволете си забава и дружење со најблиските.
– Поле за играње: 200 x 101цм
– Димензии: 227 x 127 x 79цм
– Тежина: 92кг
– Спакувана во единечна картонска кутија со димензии: 234 x 135 x 17цм, вкупна тежина на кутијата: 103кг
Земја на потекло: Германија (Dynamic-Germany)
НАПОМЕНА: Прикажените додатоци од сликата (топки, штека и слично) не влегуваат во цената.

Рок на испорака: веднаш