Билјард маса “Rasson Pierce 8 ft”

338,000 ден

– Премиум билјард маса
– Во цената не вклучена монтажа која изнесува од 8.000 до 10.000 ден во зависност од локацијата на масата.
– Бесплатна испорака до Вашиот дом.
– За сцецификација и карактеристики на производот Ве молиме контактирајте не телефонски
– Дрвената конструкција за адаптација на масата во терпезариска се доплаќа дополнително
– Рок на испорака: 24 дена од потврда на нарачка