Билјард маса “Rasson Madrid 7ft”

297,000 ден

📎Премиум билјард маса
📎Во цената не вклучена монтажа која изнесува од 8.000 до 10.000 ден во зависност од локацијата на масата. Бесплатна испорака до Вашиот дом.
📎За сцецификација и карактеристики на производот Ве молиме контактирајте не телефонски
Дрвената конструкција за адаптација на масата во терпезариска се доплаќа дополнително
Достапна големина и во варијанта од 8фт.
Рок на испорака: 24 дена од потврда на нарачка