Билјард маса “Montego 7ft”

57,800 ден

Изненадете го семејството и пријателите со билјард масата “Montego”.
За кратко време ќе се уверите во нејзиниот квалитет и во забавата која ќе ви ја пружи истата.
Одлична комбинација на цена/квалитет.
Лесно се монтира и е идеална за домашна употреба. Има единечна водоотпорна плоча изработена од високо квалитетна 18 мм иверица на која е монтирана супер брза црвена чоја која овозможува долго користење.
Ногарите се подесуваат по висина како би се постигнала перфектна рамна површина.
– Поле за играње: 190 x 88цм
– Димензии: 213 x 112 x 80цм
– Тежина: 99кг
– Спакувана во единечна картонска кутија со димензии: 221 x 119 x 19,5цм, вкупна тежина на кутијата: 115кг
Земја на потекло: Германија (Dynamic-Germany)
НАПОМЕНА: Прикажените додатоци од сликата (топки, штека и слично) не влегуваат во цената

Рок на испорака: веднаш