Билјард маса “Manhattan 7ft”

62,500 ден

Внесете супер забава во Вашиот дом. Изненадете го семејството и пријателите со билјард масата “Manhattan”.
Лесна за монтажа, со можност за прецизно прилагодување на висината.
Брза квалитетна зелена чоја која е наместена на спунтовите и таблата за играње. Таблата за играње е составена од едноделна 18мм иверица која е водоотпорна и заштитена од надворешни влијанија. Тоа овозможува конзистентност во ударите и перфектно движење на топките по масата.
Ултра модерен дизајн, кој максимално се вклопува во амбиентот на Вашата просторија.
Посебно е наменета за домашна употреба за хоби играчи.
Метални ногари.
Поле за играње: 190 x 88см
Димензии на цела маса: 213x112x80см
Тежина: 100 кг
Димензии на пакет: 221x119x20см
Тежина на кутија: 115кг

Земја на потекло: Германија (Dynamic-Germany)
НАПОМЕНА: Прикажените додатоци од сликата (топки, штека и слично) не влегуваат во цената.

Добивате упатство за монтажа на масата, во спротивно доколку инсталацијата е на наш терет се доплаќа од 7.000 ден во зависност од местото каде треба истата да се монтира.
Бесплатен превоз до Ваша адреса.

Рок на испорака: 24 дена од потврда на нарачката