Билјард маса “Hurricane, 9 ft.”

229,600 ден 189,000 ден

Цената на масата е со стандардна чоја. Истата може да се комбинира и со “Simonis 860” боја по избор чоја каде цената се зголемува за 12.000 ден.

📎Во цената не вклучена монтажа која изнесува околу 8.000 ден во зависност од локацијата на масата. Бесплатна испорака до Вашиот дом.

Рок на испорака: 24 дена од потврда на нарачка