Билјард маса “Dynamic York 8ft”

227,000 ден

Билјард маса со мермерни плочи.

📎Во цената не е вклучена монтажата која изнесува околу 6.000 ден во зависност од локацијата на масата. Бесплатна испорака до Вашиот дом.

Рок на испорака: 24 дена од потврда на нарачка