Билјард маса “Dynamic Xray 8ft”

221,000 ден

– Уникатен дизајн
– Изработена од полно дрво
– Професионални гумени спунтови К66
– Кожни облоги на дупките
– Метални ногари
– Високо стабилна конструкција
– 3 мермерни плочи со дебелина од 25мм (225кг.)
– Поле за играње: 226 x 113см
– Димензии на цела маса: 256x145x78 см
– Тежина: 362 кг.

📎Во цената не вклучена монтажа која изнесува околу 8.000 ден во зависност од локацијата на масата. Бесплатна испорака до Вашиот дом.

Рок на испорака: 24 дена од потврда на нарачка