Билјард маса “Dynamic Triumph White 7ft”

125,000 ден

Билјард маса која овозможува долготрајна комерцијална употреба. Одлична за користење и во домашни услови.
Изработена од стабилна конструкција со метални агли и цврсти шини отпорни на гребење.
Ногари метално челични прилагодени за нивелација.
Истата е збогатена со атрактивни елементи од хром кои обезбедуваат дополнителна заштита и даваат ексклузивен изглед.
Цврста структура на која се поставени гумени професионални спунтови K-55 изработени од природен каучук, со гумени адаптирани перничиња на дупките.
Непобедлив сооднос перформанси/цена.
Простор за складирање на топките.
Можност за варијација во боите на платното.
4 различни бои на конструкција, премачкана со ултра квалитетен лак.

Ултра модерен дизајн.
Димензии:
– простор за играње (таблата) = 200 x 100 см
– цела маса: 230 x 130 x 80 см.
Оптимален простор за играње: 510 x 410см
Спакувана во 3 кутии плус кутија со три плочи со дебелина од 20мм
Вкупна тежина: 277 кг.
Во цената не влегуваат (топки, штеки за играње, дрвена плоча за покривање и останати додатоци)

📎Во цената не вклучена монтажа која изнесува околу 8.000 ден во зависност од локацијата на масата. Бесплатна испорака до Вашиот дом.

Рок на испорака: веднаш