Билјард маса “Dynamic Triumph 8ft”

134,000 ден

Билјард маса која овозможува долготрајна комерцијална употреба. Одлична за користење и во домашни услови.
Изработена од стабилна конструкција со метални агли и цврсти шини отпорни на гребење.
Ногари метално челични прилагодени за нивелација.
Истата е збогатена со атрактивни елементи од хром кои обезбедуваат дополнителна заштита и даваат ексклузивен изглед.
Цврста структура на која се поставени гумени професионални спунтови K-55 изработени од природен каучук, со гумени адаптирани перничиња на дупките.
Непобедлив сооднос перформанси/цена.
Простор за складирање на топките.
Можност за варијација во боите на платното.
4 различни бои на конструкција, премачкана со ултра квалитетен лак.
Димензии:
– простор за играње (таблата) = 226 x 113 см
– цела маса: 245 x 142 x 80 см.
Оптимален простор за играње: 536 x 423см
Спакувана во 3 кутии плус кутија со три плочи со дебелина од 20мм
Вкупна тежина: 289 кг.
Во цената не влегуваат (топки, штеки за играње и останати додатоци)

📎Во цената не вклучена монтажа која изнесува околу 8.000 ден во зависност од локацијата на масата. Бесплатна испорака до Вашиот дом.

Рок на испорака: веднаш