Билјард маса “Dynamic Salem 8ft”

156,000 ден

– Непобедлив однос цена/квалитет
– Изработена од чисто дрво
– Професионални 25мм плочи за играње
– Спунтови К66 од природен каучук
– Мрежи од кожа на дупките
– Стилска структура за врвен дизајн
– Заоблени ногари од дрво
– Боја: орев
– Димензии на масата: 256 x 145 x 78 см
– Поле за играње: 226 x 113см
– Спакувана во 6 кутии
– Вкупна тежина: 337кг
– Стандардна чоја “Europool”

📎Во цената не вклучена монтажа која изнесува околу 8.000 ден во зависност од локацијата на масата. Бесплатна испорака до Вашиот дом.

Рок на испорака: 24 дена од потврда на нарачка