Билјард маса “Dynamic Imperial 8ft”, со вклучено пикадо

85,000 ден

БИЛЈАРД МАСА:
– Најнов производ од Dynamic, билјард маса со одличен квалитет која овозможува долготрајна употреба
– Конструкција изработена од висок селектиран фурнир од дрво од бреза
– Премиум завршна обработка
– Едноделна, водоотпорна армирана 25мм плоча, изработена од прецизен композитен материјал
– Спунтови од природен каучук К-66
– Цврста и стабилна конструкција на ногарите
– Маслиново зелена чоја/платно, одличен квалитет (50% волна)
– Кожни џепови/дупки
– Димензии: Поле за играње: 224×112см
Цела маса: 254x142x79см
– Тежина: 135кг
– Во цената е вклучено: 2 штеки, топки 57.2мм, триаголник, кикс, четка за одржување на чојата

ПИКАДО:
– Кабинет со пикадо изработено од дрво
– А квалитет
– Стандардни натпреварувачки димензии, 45см
Цела кутија: 60x60x5см
– Во цената се вклучени и 6 метални стрелки

Добивате упатство за монтажа на масата, во спротивно доколку инсталацијата е на наш терет се доплаќа од 7.000 ден во зависност од местото каде треба истата да се монтира.
Бесплатен превоз до Ваша адреса.