Билјард маса “Dynamic III, 9ft shining white”

308,000 ден

Професионална билјард маса со највисок квалитет. Цената е претставена со чоја Simonis 860.

📎Во цената не вклучена монтажа која изнесува околу 8.000 ден во зависност од локацијата на масата. Бесплатна испорака до Вашиот дом.

Рок на испорака: 24 дена од потврда на нарачка