Билјард маса “Dynamic III, 9ft, NEW”

308,000 ден

Премиум модел исполнет со многу иновативни технологии и при тоа може да одговори на највисоките барања.
Dynamic III е во употреба за сите Европски првенства и Eurotour турнири во организација на EPBF.
Посебен систем за нивелација распореден на 18 точки на конструкцијата кој овозможува масата да биде монтирана во перфектна идеална рамна површина.
Сите употребени материјали се сертифицирани и одобрени од EPBF.
– триделна мермерна плоча со дебелина од 30мм
– најпрофесионални спунтови “Master Pro”
– најквалитетна “Simonis 860” чоја (боја по избор)
– конструкцијата е премачкана со посебен лак кој ја штити од гребење и отисоци од прсти или други дамки
– гумени дупки изработени од специјална пластика
– метални засилувачи на ногарите
– стабилна цврста основа изработена од запалено дрво
– поле за играње: 254 x 127 см
– димензии на масата: 289 x 162 x 83 см
– спакувана во 10 кутии плус три плочи
– вкупна тежина: 545кг
Во цената на масата е вклучен превозот до Ваша адреса, а за монтажата се доплаќа 9000 ден

Рок на испорака: 24 дена од потврда на нарачка