Билјард маса “Dynamic Competition II NEW 9 ft, mahagony”

202,000 ден

Билјард маса која овозможува долготрајна комерцијална употреба. Одлична за користење и во домашни услови.

Најнов модел од серијата на “Competition”

Изработена од стабилна конструкција со метални агли и цврсти шини отпорни на гребење.
Ногари метално челични прилагодени за нивелација.
Основната површина за играње е составена од три гранитни плочи со дебелина од 25мм прекриени со чоја/платно за играње кое обезбедува оптимална брзина.
Професионални гумени К-55 спунтови.
Има вградена кутија, за складирање на топките.
Димензии:
– простор за играње (таблата) = 254 x 127 см
– цела маса: 286 x 154 x 80 см.
Оптимален простор за играње: 564 x 437см
Спакувана во 8 кутии.
Вкупна тежина: 447 кг.

Боја: кафена/махагони, по Ваш избор боја на чоја. Цената е прикажана со стандардна чоја. За Simonis 860 се доплаќа 12.000 денари
Во цената не влегуваат (топки, штеки за играње и останати додатоци).

📎Во цената не вклучена монтажа која изнесува околу 8.000 ден во зависност од локацијата на масата. Бесплатна испорака до Вашиот дом.

Рок на испорака: веднаш