Flip book element

Чистач за платно “Simonis X-1”

4,200 ден

За редовно одржување на платното на Вашата билјард маса. Најбрзо и најквалитетно отстранување на сите нечистотии, прашина од кикс и слично, врз база на електрицитет, преку најновата револуционерна технологија на “Simonis”.
При употребата се задржуваат фабричките својства на платното и овозможува долготрајна употреба.

 

Read More

Футрола за билјард штеки “Classic Moscow”

1,300 ден

– За 1 butt и 1 shaft
– Изработена од многу тврда пластика со посебни композитни елементи

Шифра: 1370

Read More

Футрола за билјард штека “Hobby 2”

800 ден

– За 1 butt и 2 shaft
– Флексибилен каиш за на рамо
– Џеб за одложување на останата опрема

Шифра: 1371

Read More

Триаголник за местење топки, билјард “DKH1”

800 ден

– Изработен од дрво
– Модерен дизајн
– Наменет за местење билјард топки стандардна големина (57,2 мм)

Шифра: 1366

Category:
Read More

Билјард штека “Fury Stinger X-3”

7,100 ден

– Најновата серија од “Fury” наречена “Stinger X”
– Непобедлив однос цена/квалитет
– Премиум дизајн
– Високо квалитетно селектирано дрво од јавор
– Зафат со ирски лен
– 12,7мм повеќеслојна кожна капица
– Тежина 550гр.

Шифра: 1359

Read More

Билјард штека “Cuetec Warrior”

6,900 ден

– Изработена од квалитетно селектирано дрво од јавор
– Професионален “shaft” премачкан со лак од фиберглас кој ја зголемува издржливоста и отпорноста од гребење
– Класичен дизајн со ленен конец на задниот дел кој овозможува дополнителна стабилност при изведување на удар
– Поликарбонантна ферула
– 13мм “Delux” кожна капица
– Врвен квалитет

Шифра: 1372

Read More

Билјард маса “Dynamic Triumph White 7ft”

89,900 ден

Билјард маса која овозможува долготрајна комерцијална употреба. Одлична за користење и во домашни услови.
Изработена од стабилна конструкција со метални агли и цврсти шини отпорни на гребење.
Ногари метално челични прилагодени за нивелација.
Истата е збогатена со атрактивни елементи од хром кои обезбедуваат дополнителна заштита и даваат ексклузивен изглед.
Цврста структура на која се поставени гумени професионални спунтови K-55 изработени од природен каучук, со гумени адаптирани перничиња на дупките.
Непобедлив сооднос перформанси/цена.
Простор за складирање на топките.
Можност за варијација во боите на платното.
4 различни бои на конструкција, премачкана со ултра квалитетен лак.

Ултра модерен дизајн.
Димензии:
– простор за играње (таблата) = 200 x 100 см
– цела маса: 230 x 130 x 80 см.
Оптимален простор за играње: 510 x 410см
Спакувана во 3 кутии плус кутија со три плочи со дебелина од 20мм
Вкупна тежина: 277 кг.
Во цената не влегуваат (топки, штеки за играње, дрвена плоча за покривање и останати додатоци)

📎Во цената не вклучена монтажа која изнесува околу 6.000 ден во зависност од локацијата на масата. Бесплатна испорака до Вашиот дом.

Read More

Билјард маса “Dynamic Xray 8ft”

158,000 ден

– Уникатен дизајн
– Изработена од полно дрво
– Професионални гумени спунтови К66
– Кожни облоги на дупките
– Метални ногари
– Високо стабилна конструкција
– 3 мермерни плочи со дебелина од 25мм (225кг.)
– Поле за играње: 226 x 113см
– Димензии на цела маса: 256x145x78 см
– Тежина: 362 кг.

📎Во цената не вклучена монтажа која изнесува околу 6.000 ден во зависност од локацијата на масата. Бесплатна испорака до Вашиот дом.

Read More

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.