Билјард штека “RAID EL-04, burgundy”

4,500 ден

-Изработена од тврдо канадско јаворово дрво
-13 мм кожна 5слојна капица
– Зглоб за брзо отштрафување
-Специјална обложена мазна површина
– Одличен дизајн

Шифра: 1096