Билјард штека “Classic, Break Jump”

5,800 ден

-Изработена од селектирано јаворово дрво
-13 мм фенолна капица
– Висок квалитет на грипот надополнет со ултра флексибилниот спој
-Штраф од нерѓосувачки челик – 5/6×18

Шифра: 1093