Билјард штека “Poison Strychnine ST4”

23,900 ден

Најнова генерација на Strychnine линија.
-Горен дел (shaft): Venom2
-Venom 2 Pro Standard
-13mm кожна повеќе слојна Tiger капица
-Изработена од чадено кадрово јаворово дрво
-3Д апликација – Унифициран Uni Lock затварач
-Нерѓосувачки челик
-Завршеток од високо квалитетна кожа
-Должина 148цм

Шифра: 1185

Out of stock