Билјард штека “Players G-3384, implex joint”

7,600 ден

-Изработена од кадраво јаворово канадско дрво
-Дизајн со црно-бела дијамантска графика
-Рачно изработени материјали кои допринесуваат за максимална рамномерност при ударот
-Вграден патентиран стабилизатор
-Кожна обвивка на местото за раката
-Земја на потекло: Канада
-13мм “Le Pro”капица
-Должина: 148 цм.

Шифра: 1187

Out of stock