Ракавица “Mezz – grey”

1,600 ден

– Изработена од високо квалитетна ликра во комбинација со раст
– Отвор за прстите
– Прилагодлива обвивка
– Стегач со лепенка
– Боја: сива
– Екстра квалитет
– Големина: М

Шифра: 1131

Category: