Ракавица “Mezz MGR 2018, black”

1,885 ден

-Свилен и еластичен дизајн
-Иновативен дизајн за долготрајна удобност
-Анти лизгачки специјален додаток на местото на дланката
-Намалување на влага и зголемена пропустливост
-Прилагодливо затварање
-Наменета и за лева и за десна рака
-Боја: црна
-Големина: С/ М
-Премиум квалитет

Шифра: 1164

Category: