Билјард штека “Lucasi Custom LZSP-1, Uni-Loc”

15,350 ден

-Рачно изработени сите компоненти
-Високи перформанси за стабилност и компактност
-Изработена во С.Америка од селектирано Канадско јаворово дрво
-13 мм кожна капица Premiumr Everest
-Задниот дел (butt) изработен од совршена комбинација на композитно јадро од слонова коска и аквамарин компоненти
-Uni-Lock технологија
-Должина: 148 цм

Шифра: 1151

Out of stock