Билјард штека “Fury AG-Series AG-124”

6,700 ден

-Рачно избраната канадска јаворска осовина (shaft)
-Kожна капица “Tiger Everest”-13 мм
-True-Loc технологија
-Спортски грип
-Метален затварач со изгравирано Fury лого

Шифра: 1083

Out of stock