Билјард штека “Fury AG-Series AG-121-A”

6,700 ден

Дрвото од јавор со врвен квалитет обезбедува совршена рамнотежа.Нејзиниот индивидуален изглед се базира на прекрасната текстура на дрво и атрактивен орнаментален дизајн.
-Kожна 10слојна  капица “Tiger Everest”-13 мм
-True-Loc технологија
– Метален затварач со изгравирано Fury лого

Шифра: 1084