Билјард штека “Cuetec Oberon COB-3, nature”

16,200 ден

Изработена од специјално дрво комбинација од абонос и бел јавор, што го прават посебен овој модел, вистински бисер меѓу останатите.
-Последна технологија
-R360 shaft
-Низок отпор на триење
-Специјално изработена ABS ферула
-13 мм кожна капицаTiger Everest
-Специјално изработен горен дел од композитно јадро
-Нерѓосувачки челик
-Задниот дел изработен од егзотични материјали надополнети со посебно изработена спортска обвивка
-Заштитни зглобови
-Врвен квалитет
-Должина 148 цм.

Шифра: 1149

Out of stock