Билјард штека “Cuetec Ganymed CGA-1, nature”

9,300 ден

-WCT технологија, за адаптација на ударот, без рефлексија и вибрација
-13 мм кожна капицаTiger Everest
-Ферула премачкана со посебен лак за заштита од гребење
-Нерѓосувачки челик
-Модерен дизајн
-Должина – 148 см

Шифра: 1148

Out of stock