Билјард штека “Cuetec Deimos CDE-2”

8,700 ден

-Изработена од јаворово дрво
-Ексклузивен дизајн
-Лакирана рачка
-Штраф од нерѓосувачки челик – 3/8×14
-Повеќеслојна кожна капица “Tiger Everest”-13 мм;
-Должина – 148 см,
-Тежина – 19,50 унци.

Шифра: 1082

Out of stock