Билјард штека “Cuetec CR-Series CR-2, red”

6,500 ден

– Изработена од јаворово дрво
– Поликарбонантна ферула
– Штраф од нерѓосувачки челик – 3/8×14
– Кожна капица “Ле Про”-13 мм;
– Veltex грип
– Посебна технологија против влага
– Должина – 148 см,
– Тежина – 20,00 унци.

Шифра: 1080