Билјард штека “Cuetec CR-Series CR-1, black”

6,500 ден

– Изработена од јаворово дрво
– Силиконски спортски грип на рачката
– Штраф од нерѓосувачки челик
– 3/8×14
– Кожна капица “Ле Про”-13 мм
– Должина – 148 см
– Тежина – 20,00 унци.

Шифра: 1022