Футрола за билјард штеки “Classic Honor, black”

9,000 ден 7,200 ден

-Изработена од ултра издржлив материјал исполнет со “полиформ”
-Посебно премачкан слој за заштита од надворешни температурни влијанија
-Многу полесен од куфери во нејзина категорија
-Наменета за 3 butt и 5 shaft
-Каиш за на рамо
-Дополнителни 2 џеба за одложување на останата опрема
-Посебна рачка од страна и на горниот дел
-Тежина: 2000гр.
-Должина: 85 цм

Шифра: 1177