Билјард штека “Classic Elite 2013 CE-1, brown”

2,500 ден

-Изработена од јаворово дрво
-13 мм кожна капица
– Штраф од нерѓосувачки челик – 5/6×18
– Ленен грип

Шифра: 1090

Out of stock