Билјард штека “Classic Delta CLD-04, red”

2,800 ден

-Изработена од јаворово дрво
-13 мм кожна капица
– Штраф од нерѓосувачки челик – 5/6×18
– Ленен конец на грипот

Шифра: 1091

Out of stock