Футрола за билјард штеки “Mozart, blue”

4,000 ден

– За 2 butt и 4 shaft + 1 jump butt
– Каиш за на рамо флексибилен
– Дополнителна рачка за носење
– 2џеба за одложување на останата опрема од кои едниот XXL големина
– Изработена од композитна кожа
– Висина 85 см

Шифра: 1103