Билјард штека “Bear O.Ortmann BO-1, black”

18,500 ден

Изработена од најквалитетно еластично јаворово  дрво, со посебен потпис од трикратниот светски шампион. Моделот доаѓа  во комбинација со мека заштитна футрола.
-Pro Taper shaft
-Juma ферула изработена во комбинација со слонова коска
-Kожна 8 слојна  капица “Thomas”-13 мм
-Uni-Lock технологија
-Тежишни внатрешни тегови за стабилност
-Заштитни зглобови
-Должина 148 цм.

Шифра: 1147

Out of stock