Билјард штека “Bear BC-12, grey”

18,400 ден

Изработена од најквалитетно еластично јаворово  дрво, премачкана со високо квалитетен лак кој овозможува заштита од гребнатини и штетни влијанија. Доаѓа со иновативниот и патентиран Uni Lock прецизен зглобен систем, кој обебедува дополнителна стабилност. Моделот доаѓа  во комбинација со мека заштитна футрола.
-Pro Taper shaft
-Висококвалитетен лак
-Kожна 8 слојна  капица “Thomas”-13 мм
-Поликарбонантна ферула
-Uni-Lock технологија
-Тежишни внатрешни тегови за стабилност
-Должина 148 цм.

Шифра: 1146

Out of stock