Футрола “Predator Roadline Black-Beige”

11,000 ден 9,900 ден

– Изработена од екстремно издржливи ултра-винилни компоненти
– Ултра висок квалитет на изработка
– Двојно зашиени конструкции
– Посебни внатрешни џебови
– Специјален џеб изработен од посебен материјал за кикс
– За 4 butt и 8 shaft
– Каиш за на рамо
– Рачка за транспорт
– Тежина 1,68 кг
– Димензии на џепот: 56,5 х 12 х 3,8см
– Висина: 85см
– Боја: црна-беж

Шифра: 1157

Out of stock