Футрола за билјард штеки “Expert mahogany, 2/4”

5,600 ден

– За 2 butt и 4 shaft
– Каиш за на рамо флексибилен
– Дополнителна рачка за носење
– 2 џеба за одложување на останата опрема
– Изработена од кожа
– Висок квалитет
– Висина 85 см

Шифра: 1333