Футрола за билјард штеки “Classic Action”

1,600 ден

– За 1 butt и 2 shaft
– Кружна тврда футрола
– Каиш за на рамо флексибилен
– Џеб за одложување на останата опрема
– Изработена од композитна кожа

Шифра: 1321