Ракавица “Predator LE”

800 ден

-Елегантен дизајн
-Специјална обвивка која спречува потење на раката
-Со користењето на ракавицата се овозможува поцврст мост за поголема точност и конзистентност
-Стегач со лепенка
-Боја: црна, жолта
-Големина: L/XL

Шифра: 1235

Category: